Käyttöehdot

Käyttöehdot

Myymme ja lähetämme vain moitteettomassa kunnossa olevat laadukkaat tuotteet. Pakkaamisessa suosimme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyä materiaalia,
Korut on tehty osittain kierrätetystämateriaalista. Niinpä emme voi varmasti tietää, mikäli joku osa korussa sisältäisi nikkeliä.

Lähetämme tuotteet pääasiassa postin kautta, rummun postitushinta Suomen sisällä 10 euroa lisätään rummun hintaan. Asiakas maksaa postituksen. Soittokapulat lähetämme joko postin kautta tai Ärrä-pakettina, postituksen hinta 6 euroa lisätään kapulan hintaan. Ostaessasi useamman kapulan, maksat vain yhden postimaksun. Mikäli toivot toimituksen tapahtuvan esim matkahuollon tai -treffit&tuotteen luovutus-, sovi tästä myyjän kanssa erikseen.

Lähetamme verkkokaupasta ostetun tuotteen 2-5 arkipäivän sisällä ostotapahtuman kirjautumisesta. Tilausrummut, kuten tietyn maalauksen luominen rummun kalvolle, kestää luonnollisesti kauemmin. Toimitus tilausrummuissa 2-4 viikkoa. Tilausrumpujen toimitus aikataulusta ole suoraan yhteydessä myyjään, osaamme arvioioda aikataulun tarkemmin tilauskohtaisesti.

Myös käteinen ja korttimaksu onnistuu, tehdessämme kaupat tapahtumissa tai paikanpäällä.

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Tuote on palautuksessa pakattava huolellisesti samaan pakettiin ja pehmusteisiin missä se alunperin saapui. Mahdollisen viallisen tuotteen saatuasi ota välittömästi yhteys lähettäjään mielellään sähköpostitse korppirumpu(a)gmail.com
Vaikka lähetämme tuotteet huolellisesti pakattuna ja ehjinä, joskus kuljetuksessakin voi jotain mennä pieleen ja tuote voi kärsiä vahinkoa. Emme vastaa kuljetusvirheen vuoksi hajonneesta tuotteesta, mutta autamme tilanteen selvittelyssä. Ota siis yhteyttä ko tilanteessa sekä postiin että lähettäjään.

Jos tuote on vioittunut asiakkaan käsiteltyä sitä saamiensa ohjeiden vastaisesti, ei palautusoikeus toteudu.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys myyjään 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta palautuskäytänteiden sopimiseksi sähköpostitse korppirumpu(a)gmail.com. Palautuksesta ei aiheudu asiakkaalle lisäkuluja. Maksamme rahat takaisin kun ehjä tuote on saapunut takaisin myyjälle.Tutkimme tuotteen kunnon ennen tuotteen hinnan palautusta asiakkaalle, mikäli tuote on palautettu siksi, että asiakas on sen todennut vialliseksi.

Maksutavat verkkokaupassa verkkopankit, luottokortti.

Marraskuu/2023 aikana verkkokauppaamme tulee Paytrail palvelu, jonka ansiosta myös osamaksuvaihtoehdot tulevat käyttöön.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7,

40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta