Luontoretriitit ja muut tapahtumat

Korppirummun ja yhteistyökumppanien järjestämät luontoretriitit ja muut tapahtumat näet alta


Rummun Henki – Shamanistinen Luontoviikonloppu
Luumäellä 5.-7.7.2024

Tervetuloa nauttimaan luonnonrauhasta ja ikiaikaisesta luontoviisaudesta yhdessä saman henkisten kanssa Luumäen korpeen.

Ota rumpusi mukaan luontoviikonloppuun tai: Rakenna rumpu kanssamme lintujen ja vaskitsojen asuttamassa pihapiirissä, metsien keskellä, kallioiden kupeessa.

Aika: 5.-7.7.2024 pe 11:00 (19:30) - su 16:00
Paikka: Korppirumpu - Rakkolantie 252, 54500 Taavetti

Viikonloppu on kaksiosainen ja voit osallistua molempiin osioihin tai vain jompaan kumpaan oman halusi mukaan. Perjantain aikana voit rakentaa itsellesi oman shamaanirummun ja varsinainen retriittiohjelma alkaa perjantai-iltana. 

Majoittuminen: Majoitus omissa teltoissa Korppi-Rummun pihapiirissä. Muutamalle mahdollisuus sisämajoitukseen, jos teltta ja kesäyö ei vaan ole oma juttu. Vahva suositus kuitenkin teltassa yöpymiseen. 😊

Ruokailut: Viikonlopun ruokapaketin hinta 50 € (pe: lounas, iltapala, la: aamupala, lounas, retkieväs, iltapala, su: aamupala, lounas). Omat eväät voi tuoda myös koko viikonlopuksi.

Varustus: Kesäretkeilyvarusteet, teltta ja makuupussi, oma rumpu (jos on), muistiinpanovälineet, hyvät jalkineet. Tarkemman varustelistauksen saat tervetuloviestissä.

Tarkemmat ohjeet aikataulusta, varustuksesta ja paikalle tulosta saat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu tästä tai juha@henkinenopas.fi

Lisätiedot:

040 868 5549 / juha(at)henkinenopas.fi

ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA - ILMOITTAUTUMALLA SITOUDUT MAKSAMAAN KURSSIMAKSUN!

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Maksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kurssista laskun, jonka maksamalla pääset osallistujaluetteloon. Laskun maksaneille lähetetään Tervetuloviesti, jossa lisätietoa kurssiin osallistumisesta.

Luontoviikonlopun hinnoittelu:

  • Rummun valmistus (perjantai) 220 €
  • Viikonlopun retriitti (pe ilta – su) 200 €
  • Ruokapaketti 50 € (koko viikonloppu), (jos osallistut vain rummuntekoon niin lounas 10 €)
  • Koko viikonlopun hinta sisältäen rummun valmistuksen 470 €

Shamanistisen Luontoviikonlopun ohjaajat:

Anu Mykkänen - Korppirumpu - Taitelija. Anu on tehnyt taidetta suunnilleen 30 vuotta, intuitiivisesti ja energiatyöskentelynä noin 10 vuotta. Loputtoman luovuuden lähde hänelle taiteessa on luontoyhteys; luonnonmateriaalit ja luonnonvoimat.

Kai Pulli - Korppirumpu - Hän toimii rumpumestarinamme. Kain käsistä on maailmalle syntynyt yli 700 rumpua parinkymmenen vuoden aikana.

Juha Kivinen - Luontoviisauden valmentaja, Erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus), shamanistisen polun kulkija.

Tule mukaan syventämään yhteyttä Rummun Henkeen ja omaan Luontoon